Halal foodtruck bestellen

Welkom bij Fatima’s kitchen!

Stap in de smaakvolle wereld van onze Halal Foodtruck en ontdek een verrukkelijke reis vol smaken en tradities. Van hartige hoemoes tot sappige shawarma en alles daartussenin, onze foodtruck brengt de heerlijke Midden-Oosterse keuken recht naar jouw feestje!


Met authentieke recepten en hoogwaardige ingrediënten bereiden onze getalenteerde koks met liefde een verscheidenheid aan gerechten die je smaakpapillen zullen betoveren. Proef de romige hoemoes, gemaakt met zorgvuldig geselecteerde kikkererwten en een vleugje olijfolie, perfect om te dippen met versgebakken pita.

Maar dat is nog niet alles! Onze shawarma is een waar genot voor vleesliefhebbers. Mals en smaakvol vlees, perfect gekruid en geserveerd in zachte flatbreads met een scala aan frisse toppings en sauzen om uit te kiezen. (ook vegan shawarma)

We zijn er trots op dat we alleen Halal ingrediënten gebruiken, zodat iedereen onbezorgd kan genieten van onze heerlijke gerechten. Onze foodtruck is een symbool van inclusiviteit, waar lekker eten mensen van alle achtergronden samenbrengt.

De sfeer in onze foodtruck is altijd warm en uitnodigend, met een glimlach op ons gezicht en een geweldige service voor onze gewaardeerde klanten. We streven ernaar om jouw feestje een onvergetelijke culinaire ervaring te bezorgen.

Dus als je op zoek bent naar een smakelijke en authentieke toevoeging aan jouw feest, zoek dan niet verder! Onze Halal Foodtruck staat klaar om jou en je gasten te verwennen met de heerlijke smaken van het Midden-Oosten.

Kom langs en proef de passie in elke hap. Hoemoes, shawarma en het gebruikelijke, alles bereid met liefde en geserveerd met een glimlach. Het wordt een feest om nooit te vergeten!

Maar… wacht! Als je meer wilt… hier heb je:


Alle feesten op een rij: Leukste Themafeest

Arabische entertainment en shows - arabischeentertainment.nl

Foto’s van vorige feesten: arabischfeest.nl

Feest bij ons: Onze locaties - event-locatie.nl

Halal catering voor je feest: halal-foodtruck.nl

Foodtrucks voor je feest: foodtruck-feest.nl

Alle cocktailbars op rij: cocktailbar-feest.nlNeem contact met ons op:

Chat met ons: [chat link]

Bel ons: Tel: 0629457407, 0644508525

E-mail ons: tropischfeest@gmail.com

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).